Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Elements of Destruction Türkçe yama

04.06.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Elements of Destruction. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama BetaMaster.

Oyun için türkçe yama metni Elements of Destruction (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: BetaMaster
Oyun açıklaması:
Felaketin Efendisi Olun! Bazı insanlar hava durumunu tahmin eder, şimdi onu oluşturabilirsiniz. Emrinizdeki doğanın tüm müthiş güçlerini kullanarak yaratmak, kontrol etmek, yok etmek ve intikam almak için Tabiat Anayı kullanın.

İndirme sayısı:
10722
Yayın yılı:
2007





Elements of Destruction oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Elements of Destruction dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Elements of Destruction klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Elements of Destruction ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Elements of Destruction oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Elements of Destruction içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bu, hem Kameo hem de başlığını attığı macera için yeni bir çağın başlangıcıdır, çünkü çokça beklenen fantezi destanı Kameo: Elements of Power, bir sonraki amiral gemisinin tüm beklentilerini
Elements of War, küresel teknolojik felakete sürüklenen bir dünyayı betimleyen, tek oyunculu bir kampanyaya sahip modern bir MMORPGdir.
Elements, sayısız macera oyunu öğesiyle zenginleştirilmiş bir aksiyon RPGsidir.
Instruments of Destruction, yıkımın ilk rolü oynadığı bir simülasyon oyunudur.
Destruction Derbyworked by Reflections Interactive stüdyosunun ikinci bölümü, sürücülerin bitiş çizgisinde ilk olmak için değil, mümkün olduğu kadar çok rakibi yok etmek için yarıştığı belirli bir
Yorumlar
Yorum ekle