Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Instruments of Destruction Türkçe yama

11.11.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Instruments of Destruction! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama live_4_ever sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Instruments of Destruction (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: live_4_ever
Oyun açıklaması:
Instruments of Destruction, yıkımın ilk rolü oynadığı bir simülasyon oyunudur. Bağımsız bir stüdyo olan Radiangames tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
9331
Yayın yılı:
2023





Instruments of Destruction oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Instruments of Destruction dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Instruments of Destruction klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Instruments of Destruction ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Instruments of Destruction oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Instruments of Destruction içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
FlatOut 3: PC için Chaos & Destruction, arabaları yok etme öğelerini ve yarış pisti öğelerini içeren üçüncü bir yarış oyunları bölümüdür.
Destruction AllStars, klasik Destruction Derbynin yanı sıra Rocket League veya OnRush gibi daha yeni oyunlara benzeyen fütüristik bir araba oyunudur.
Mass Destruction, bir tankın başında oturduğumuz ve düşman Cumhuriyet Ordusu adına hareket ederek yabancı silahlı kuvvetlere karşı tek başımıza yola çıktığımız dinamik bir aksiyon oyunudur.
Action Man, Dr.X ve onun şeytani yandaşlarını durdurmak için sokaklara çıkıyor.
Police: Destruction Street, son derece popüler Grand Theft Auto veya Saints Row oyunlarına düşük bütçeli, mizahi bir yanıttır.
Yorumlar
Yorum ekle