Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Mass Destruction Türkçe yama

08.02.2023
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Mass Destruction! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama ASA.

Oyun için türkçe yama metni Mass Destruction (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: ASA
Oyun açıklaması:
Mass Destruction, bir tankın başında oturduğumuz ve düşman Cumhuriyet Ordusu adına hareket ederek yabancı silahlı kuvvetlere karşı tek başımıza yola çıktığımız dinamik bir aksiyon oyunudur.

İndirme sayısı:
10617
Yayın yılı:
1997





Mass Destruction oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Mass Destruction dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Mass Destruction klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Mass Destruction ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Mass Destruction oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Mass Destruction içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sen Cole Justicesin, emekli eski gizli servis ajanı. Amerika, İngiltere ve Birleşmiş Milletler için 28 yıl hizmet verdiniz.
Teröre karşı sessiz, ölümcül bir savaş yürütün. SEAL ekibinizin ölümcül terörle mücadele hedefleri var.
Mass Effect 3 Citadel, BioWarein Mass Effect 3 için hazırladığı tek oyunculu modun son eklentisidir.
Mass Effect: PC, PS4 vb. için Andromeda, BioWare tarafından birkaç yıl önce başlatılan aksiyon-RPG serisinin bir başka bölümüdür.
Mass Effect 3: PC, PS3 ve X360 için Omega, BioWarein popüler aksiyon RPGsine bir başka eklemedir, tek oyuncu modu için içeriğe odaklanır ve Mass Effect 3ün hikayesini genişletir.
Yorumlar
Yorum ekle