Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Navy SEALs 2: Weapons of Mass Destruction Türkçe yama

12.04.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Navy SEALs 2: Weapons of Mass Destruction. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: MTCT, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Navy SEALs 2: Weapons of Mass Destruction (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: MTCT
Oyun açıklaması:
Teröre karşı sessiz, ölümcül bir savaş yürütün. SEAL ekibinizin ölümcül terörle mücadele hedefleri var. Atanan görevleri yerine getirmek için denizden, havadan ve karadan uluslararası sıcak noktalara gizlice girin.

İndirme sayısı:
8582
Yayın yılı:
2003





Navy SEALs 2: Weapons of Mass Destruction oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Navy SEALs 2: Weapons of Mass Destruction dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Navy SEALs 2: Weapons of Mass Destruction klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Navy SEALs 2: Weapons of Mass Destruction ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Navy SEALs 2: Weapons of Mass Destruction oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Navy SEALs 2: Weapons of Mass Destruction içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Yeni bir dünya çatışması dönemi. Çoğu erkeğin cesaret edemediği yerlere gidin ve çoğu erkeğin yapamadığını yapın.
Sen Cole Justicesin, emekli eski gizli servis ajanı. Amerika, İngiltere ve Birleşmiş Milletler için 28 yıl hizmet verdiniz.
Uluslararası bir terörist olursanız, özgeçmişinizi hazırlayıp daha kazançlı bir iş aramaya başlasanız iyi olur çünkü SEALler geliyor ve biz Flipper ve aileyi kastetmiyoruz.
Sayıca fazla. Silahsız. Ateş altında. Kontrol altına almak. Altı gününüz var.
SOCOM franchise Realistic SEAL oyun ve görev tasarımlarında, her biri geçmişteki SOCOM AOnun beş katına kadar büyük olan üç yeni, yoğun şekilde araştırılmış Operasyon Alanında 12 tek oyunculu görev
Yorumlar
Yorum ekle