Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

SOCOM 4: U.S. Navy SEALs Türkçe yama

30.01.2023
Oyun için türkçe yama sunuyoruz SOCOM 4: U.S. Navy SEALs! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama J@CK@L sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni SOCOM 4: U.S. Navy SEALs (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: J@CK@L
Oyun açıklaması:
Sayıca fazla. Silahsız. Ateş altında. Kontrol altına almak. Altı gününüz var. Acımasız bir devrimle kaosa sürüklenen bir ülkeyi kurtarmak için altı gün.

İndirme sayısı:
8391
Yayın yılı:
2011





SOCOM 4: U.S. Navy SEALs oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) SOCOM 4: U.S. Navy SEALs dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales SOCOM 4: U.S. Navy SEALs klasörüne koyun.

3. Türkçe yama SOCOM 4: U.S. Navy SEALs ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


SOCOM 4: U.S. Navy SEALs oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve SOCOM 4: U.S. Navy SEALs içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Donanma Alanının denizleri, İkinci Dünya Savaşı dönemi geminizin komutasını almanız ve savaş alanına katılmanız için sizi çağırıyor.
Yeni bir dünya çatışması dönemi. Çoğu erkeğin cesaret edemediği yerlere gidin ve çoğu erkeğin yapamadığını yapın.
Teröre karşı sessiz, ölümcül bir savaş yürütün. SEAL ekibinizin ölümcül terörle mücadele hedefleri var.
Uluslararası bir terörist olursanız, özgeçmişinizi hazırlayıp daha kazançlı bir iş aramaya başlasanız iyi olur çünkü SEALler geliyor ve biz Flipper ve aileyi kastetmiyoruz.
SOCOM franchise Realistic SEAL oyun ve görev tasarımlarında, her biri geçmişteki SOCOM AOnun beş katına kadar büyük olan üç yeni, yoğun şekilde araştırılmış Operasyon Alanında 12 tek oyunculu görev
Yorumlar
Yorum ekle