Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

FlatOut 3: Chaos & Destruction Türkçe yama

21.12.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız FlatOut 3: Chaos & Destruction. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir ZENiTH.

Oyun için türkçe yama metni FlatOut 3: Chaos & Destruction (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: ZENiTH
Oyun açıklaması:
FlatOut 3: PC için Chaos & Destruction, arabaları yok etme öğelerini ve yarış pisti öğelerini içeren üçüncü bir yarış oyunları bölümüdür.

İndirme sayısı:
8633
Yayın yılı:
2011





FlatOut 3: Chaos & Destruction oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) FlatOut 3: Chaos & Destruction dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales FlatOut 3: Chaos & Destruction klasörüne koyun.

3. Türkçe yama FlatOut 3: Chaos & Destruction ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


FlatOut 3: Chaos & Destruction oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve FlatOut 3: Chaos & Destruction içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
CabChaos, kült Crazy Taxi serisinden avuç dolusu ilham alan bir atari araba oyunudur.
FlatOut: PC, PS4 ve XONE için Total Insanity, 2004 yılında Bugbear Entertainment tarafından kurulan ünlü yarış oyunları serisinin bir başka bölümüdür.
Baja Destruction, Mad Max 2: The Road Warrior ve Baja 1000in yıllık off-road yarışmasından sahnelerin birleşimine benzeyen bir yarış oyunudur, bu nedenle bitiş çizgisine tek parça halinde ulaşmakla
Instruments of Destruction, yıkımın ilk rolü oynadığı bir simülasyon oyunudur.
PC, PS2 ve XBX için FlatOut 2, Bugbear Entertainment tarafından geliştirilen bir dizi "acımasız" yarış oyununun ikinci bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle