Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Elements Türkçe yama

15.02.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Elements. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Elements (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: TMG
Oyun açıklaması:
Elements, sayısız macera oyunu öğesiyle zenginleştirilmiş bir aksiyon RPGsidir. Oyun bağımsız stüdyo Wreckit Games tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
8471
Yayın yılı:
2023





Elements oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Elements dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Elements klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Elements ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Elements oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Elements içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Elements of War, küresel teknolojik felakete sürüklenen bir dünyayı betimleyen, tek oyunculu bir kampanyaya sahip modern bir MMORPGdir.
Felaketin Efendisi Olun! Bazı insanlar hava durumunu tahmin eder, şimdi onu oluşturabilirsiniz.
PlayStation®3 için yepyeni 4 Elements HD, Playrix Entertainmentın popüler PC oyunu 4 Elementsin tamamen yeniden çevrimi.
Crazy Machines Elements, Incredible Machine ve Incredible Toons gibi oyunların manevi mirasçısı olan franchiseın bir sonraki bölümüdür.
Elements of War, Unreal 3 motorunun tüm gücünü kullanan yepyeni bir Kule Savunma/RPGdir.
Yorumlar
Yorum ekle