Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Elements of War (2010) Türkçe yama

10.02.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Elements of War (2010). Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: SCOOPEX, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Elements of War (2010) (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: SCOOPEX
Oyun açıklaması:
Elements of War, Unreal 3 motorunun tüm gücünü kullanan yepyeni bir Kule Savunma/RPGdir. Kapsamlı kampanya boyunca oynarken, yeni arkadaşlarla tanışacak, yeni düşmanlara meydan okuyacak ve bir imparatorluğu savunacaksınız, hepsi sevdikleriniz için.

İndirme sayısı:
8704
Yayın yılı:
2010





Elements of War (2010) oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Elements of War (2010) dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Elements of War (2010) klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Elements of War (2010) ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Elements of War (2010) oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Elements of War (2010) içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bu, hem Kameo hem de başlığını attığı macera için yeni bir çağın başlangıcıdır, çünkü çokça beklenen fantezi destanı Kameo: Elements of Power, bir sonraki amiral gemisinin tüm beklentilerini
Elements of War, küresel teknolojik felakete sürüklenen bir dünyayı betimleyen, tek oyunculu bir kampanyaya sahip modern bir MMORPGdir.
PlayStation®3 için yepyeni 4 Elements HD, Playrix Entertainmentın popüler PC oyunu 4 Elementsin tamamen yeniden çevrimi.
Crazy Machines Elements, Incredible Machine ve Incredible Toons gibi oyunların manevi mirasçısı olan franchiseın bir sonraki bölümüdür.
Elements, sayısız macera oyunu öğesiyle zenginleştirilmiş bir aksiyon RPGsidir.
Yorumlar
Yorum ekle