Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Sol Survivor Türkçe yama

15.02.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Sol Survivor. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Sol Survivor (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: Under SEH
Oyun açıklaması:
Sol Survivor, bağımsız stüdyo Cadenza Interactivein ilk projesidir. California Orange County geliştiricilerinin tutkusu, olağan gündelik oyun kalıplarının ötesine geçecek bir kule savunma stratejisi oluşturmaktı.

İndirme sayısı:
9963
Yayın yılı:
2010





Sol Survivor oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Sol Survivor dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Sol Survivor klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Sol Survivor ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Sol Survivor oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Sol Survivor içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Shadowgrounds Survivor, yeraltı PC hit Shadowgroundsun bir devamı / devamıdır ve bu yıl perakende satış noktalarında ve çevrimiçi olarak satışa sunulacak.
Survivor GameZ, bir dizi orijinal kural tarafından yönetilen yeni bir battle royale modunu tanıtan DayZ nişancı oyunu için bir genişlemedir.
Survivor: The Interactive Game, TVN televizyonunda yayınlanan "Ekspedycji" gibi tanınmış TV programlarına dayalı bir simülasyon oyunudur.
Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy, serinin ana kahramanı Lara Croftun ilk maceralarını konu alan bir oyun koleksiyonudur.
Sole Survivor Online, orijinal Command & Conquer konseptini Doom ile birleştiriyor.
Yorumlar
Yorum ekle