Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Survivor: The Interactive Game Türkçe yama

17.12.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Survivor: The Interactive Game. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: SeeknDestroy, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Survivor: The Interactive Game (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: SeeknDestroy
Oyun açıklaması:
Survivor: The Interactive Game, TVN televizyonunda yayınlanan "Ekspedycji" gibi tanınmış TV programlarına dayalı bir simülasyon oyunudur. Oyuncular, programın otuz iki katılımcısından biri olur.

İndirme sayısı:
9147
Yayın yılı:
2001





Survivor: The Interactive Game oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Survivor: The Interactive Game dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Survivor: The Interactive Game klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Survivor: The Interactive Game ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Survivor: The Interactive Game oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Survivor: The Interactive Game içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sol Survivor, bağımsız stüdyo Cadenza Interactivein ilk projesidir.
Shadowgrounds Survivor, yeraltı PC hit Shadowgroundsun bir devamı / devamıdır ve bu yıl perakende satış noktalarında ve çevrimiçi olarak satışa sunulacak.
Survivor GameZ, bir dizi orijinal kural tarafından yönetilen yeni bir battle royale modunu tanıtan DayZ nişancı oyunu için bir genişlemedir.
Survivor, oyuncunun 20. yüzyıl tarihinden bilinen en büyük felaketlerle karşı karşıya kaldığı son derece yenilikçi bir TPP oyunudur.
Sole Survivor Online, orijinal Command & Conquer konseptini Doom ile birleştiriyor.
Yorumlar
Yorum ekle