Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy Türkçe yama

04.05.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama PANiCDOX sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: PANiCDOX
Oyun açıklaması:
Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy, serinin ana kahramanı Lara Croftun ilk maceralarını konu alan bir oyun koleksiyonudur. Tomb Raider, Rise of the Tomb Raider ve Shadow of the Tomb Raiderın yanı sıra onlar için yayınlanan tüm DLCleri içerir.

İndirme sayısı:
9735
Yayın yılı:
2021





Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Rise of the Tomb Raider: Blood Ties for PC, PS4 ve XONE, tüm büyük platformlarda yayınlanan Rise of the Tomb Raiderın bir genişletmesidir.
Tomb Raider: The Prophecy, elbette, ünlü maceracının maceralarının bir sonraki bölümü.
Paket, yalnızca PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi için mevcuttur ve TOMB RAIDER Legend ve TOMB RAIDER Anniversarynin yeni yeniden düzenlenmiş HD sürümlerini ve ayrıca daha önce PS3™te
PC, PS3 ve X360 için Tomb Raider: Underworld, Lara Croftun başrolde olduğu popüler serinin 8.
"Lara Croft: Tomb Raider" galasıyla bağlantılı olarak yayınlanan, Tomb Raider serisinden oyunların dört bölümünün koleksiyoncu baskısı.
Yorumlar
Yorum ekle