Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Tomb Raider: Underworld Türkçe yama

21.02.2023
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Tomb Raider: Underworld. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Tomb Raider: Underworld (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: OUTLAWS
Oyun açıklaması:
PC, PS3 ve X360 için Tomb Raider: Underworld, Lara Croftun başrolde olduğu popüler serinin 8. bölümüdür. Oyun, Tomb Raider: Anniversary ve Tomb Raider: Legendı yaratan Crystal Dynamics tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
9890
Yayın yılı:
2008





Tomb Raider: Underworld oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Tomb Raider: Underworld dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Tomb Raider: Underworld klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Tomb Raider: Underworld ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Tomb Raider: Underworld oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Tomb Raider: Underworld içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Tomb Raider: Underworld – Beneath the Ashes, Tomb Raider serisindeki sekiz taksitin ilk DLC paketidir.
Tomb Raider: The Prophecy, elbette, ünlü maceracının maceralarının bir sonraki bölümü.
Paket, yalnızca PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi için mevcuttur ve TOMB RAIDER Legend ve TOMB RAIDER Anniversarynin yeni yeniden düzenlenmiş HD sürümlerini ve ayrıca daha önce PS3™te
Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy, serinin ana kahramanı Lara Croftun ilk maceralarını konu alan bir oyun koleksiyonudur.
"Lara Croft: Tomb Raider" galasıyla bağlantılı olarak yayınlanan, Tomb Raider serisinden oyunların dört bölümünün koleksiyoncu baskısı.
Yorumlar
Yorum ekle