Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Earth 2140 Türkçe yama

19.11.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Earth 2140. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Earth 2140 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: J@CK@L
Oyun açıklaması:
Polonyalı ekip Topware Programsın ilk gerçek zamanlı strateji oyunu, uzak bir gelecekte, Dünyada kaynaklar için savaşan ve gezegeni kontrol eden sadece iki güçlü kuvvet varken geçiyor.

İndirme sayısı:
10511
Yayın yılı:
1998





Earth 2140 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Earth 2140 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Earth 2140 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Earth 2140 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Earth 2140 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Earth 2140 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Earth 2160, ödüllü EARTH serisinin resmi devamı niteliğindedir ve Earth 2140 ve Earth 2150de başlayan devam eden destanı devam ettirir.
TopWare Interactive oyunundan EARTH 2150, 1C ve Snowball şirketlerinin ortak baskısında yayınlandı.
Earth Universe, Polonya Reality Pump stüdyosu (eski adıyla TopWare Programları) tarafından yaratılan iyi bilinen ve popüler Earth serisinin tüm oyunlarından oluşan bir koleksiyoncu setidir.
Last Day on Earth: Survival, Forge of Glory ve One Life gibi uygulamalarla tanınan Kefir!
Final Conflict, Polonya ekibi Topware Programsın gerçek zamanlı bir stratejisi olan Earth 2140 oyununa yönelik bir görev paketidir.
Yorumlar
Yorum ekle