Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Earth 2160 Türkçe yama

22.02.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Earth 2160. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama X.O sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Earth 2160 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: X.O
Oyun açıklaması:
Earth 2160, ödüllü EARTH serisinin resmi devamı niteliğindedir ve Earth 2140 ve Earth 2150de başlayan devam eden destanı devam ettirir. MS 2150deki çöküşünden önce Dünyadan yalnızca birkaç bin insan kaçmayı başardı.

İndirme sayısı:
9214
Yayın yılı:
2005





Earth 2160 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Earth 2160 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Earth 2160 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Earth 2160 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Earth 2160 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Earth 2160 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Polonyalı ekip Topware Programsın ilk gerçek zamanlı strateji oyunu, uzak bir gelecekte, Dünyada kaynaklar için savaşan ve gezegeni kontrol eden sadece iki güçlü kuvvet varken geçiyor.
Middle Earth: Shadow of War, Monolith Productions adlı bir Amerikan stüdyosu tarafından geliştirilen, çok beğenilen bir açık dünya aksiyon oyunu olan Middle Earth: Shadow of Mordor adlı oyunun devamı
PS4 için Earth Defense Force 5, serinin önceki taksitlerinin hikayesini devam ettiren bir yapım.
Earth Defense Force 4.1: Shadow of New Despair PC ve PS4 için Japonyada Earth Defense Force 4 olarak bilinen Earth Defense Force 2025in yeniden baskısıdır.
Last Day on Earth: Survival, Forge of Glory ve One Life gibi uygulamalarla tanınan Kefir!
Yorumlar
Yorum ekle