Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Touch Mechanic Türkçe yama

30.11.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Touch Mechanic. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Touch Mechanic (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: KaSS
Oyun açıklaması:
Touch Mechanic, Nintendo DS konsolu için yapılmış en orijinal yapımlardan biridir. Oyun, görevleri arasında tamponların, fren balatalarının değiştirilmesi, susturucuların montajı ve görsel ayar yapılması olan bir araba tamircisi rolünü oynamamıza izin veriyor.

İndirme sayısı:
8362
Yayın yılı:
2008





Touch Mechanic oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Touch Mechanic dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Touch Mechanic klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Touch Mechanic ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Touch Mechanic oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Touch Mechanic içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Car Mechanic Simulator 2014, Polonyalı stüdyo Red Dot Games tarafından üretilen bir araba tamircisi simülatörüdür.
Car Mechanic Simulator: Pocket Edition 2, Nintendo Switch konsolu için geliştirilen simülasyon oyunu Car Mechanic Simulator 2018in bir dönüşümüdür.
Car Mechanic Manager 2023, kendimizi bir araba atölyesi sahibi rolünde denememize izin veren simülasyon unsurlarına sahip bir ekonomik stratejidir.
PC Windowsta yayınlanan Truck Mechanic 2015, kamyon servisinde uzmanlaşmış bir araba tamircisi olmakla ilgili bir oyundur.
Car Mechanic Simulator: Pocket Edition, orijinal olarak Nintendo Switch için tasarlanmış bir Car Mechanic Simulator 2015 bağlantı noktasıdır.
Yorumlar
Yorum ekle