Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Car Mechanic Manager 2023 Türkçe yama

04.09.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Car Mechanic Manager 2023. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir s0m.

Oyun için türkçe yama metni Car Mechanic Manager 2023 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: s0m
Oyun açıklaması:
Car Mechanic Manager 2023, kendimizi bir araba atölyesi sahibi rolünde denememize izin veren simülasyon unsurlarına sahip bir ekonomik stratejidir.

İndirme sayısı:
10415
Yayın yılı:
2023





Car Mechanic Manager 2023 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Car Mechanic Manager 2023 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Car Mechanic Manager 2023 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Car Mechanic Manager 2023 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Car Mechanic Manager 2023 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Car Mechanic Manager 2023 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Car Mechanic Simulator 2014, Polonyalı stüdyo Red Dot Games tarafından üretilen bir araba tamircisi simülatörüdür.
Farm Mechanic Simulator, modern tarım makinelerinin bakımı ve onarımı konusunda uzmanlaşmış bir tamircinin hayatını tatmanızı sağlayan bir simülasyondur.
Car Mechanic Simulator: Pocket Edition 2, Nintendo Switch konsolu için geliştirilen simülasyon oyunu Car Mechanic Simulator 2018in bir dönüşümüdür.
Mech Mechanic Simulator, ekonomik unsurlarla zenginleştirilmiş gerçekçi bir mekanik inşa etme ve tamir etme simülatörüdür.
Space Mechanic Simulator for PC, popüler Car Mechanic Simulator serisini yayınlayan bir şirket olan PlayWay tarafından yayınlanan mekanik simülatörlerden biridir.
Yorumlar
Yorum ekle