Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Tenchu: Time of the Assassins Türkçe yama

11.04.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Tenchu: Time of the Assassins. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama AURA sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Tenchu: Time of the Assassins (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: AURA
Oyun açıklaması:
Ünlü Tenchu ​​serisi, en sevdiğiniz Tenchu ​​karakterlerinden beşi için beş yepyeni hikayeyle, klasik Tenchu ​​gizli aksiyonunun en iyilerini sunan, yalnızca PSPye geri dönüyor.

İndirme sayısı:
8653
Yayın yılı:
2006





Tenchu: Time of the Assassins oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Tenchu: Time of the Assassins dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Tenchu: Time of the Assassins klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Tenchu: Time of the Assassins ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Tenchu: Time of the Assassins oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Tenchu: Time of the Assassins içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Azuma ninja klanı, acı savaşların ve büyük kargaşaların yaşandığı bir ara dönemde, Rikimarunun trajik ölümü için yas tutma yılını sona erdirir.
Tenchu: Shadow Assassins, ninja savaşçıları hakkında bir aksiyon oyunu serisinin başka bir bölümüdür.
Tenchu ​​2: Birth of the Stealth Assassins, 2000 yılında piyasaya sürülen, başrolde ninja savaşçıları ile gizli bir gizli görüşmenin devamı niteliğindedir.
Çok popüler olan gizli aksiyon oyunu, her zamankinden daha fazla hamle, daha fazla stil ve daha fazla ninja ile PS2ye geri dönüyor!
Tenchu® Zde nihai ninja suikastçısı olun. Gizli öldürmeleri veya en sevdiğiniz ninja silahlarını kullanarak şüphelenmeyen muhafızları ortadan kaldırın, hatta doğrudan büyük patrona gidin!
Yorumlar
Yorum ekle