Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Tenchu: Shadow Assassins Türkçe yama

22.08.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Tenchu: Shadow Assassins. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Tenchu: Shadow Assassins (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: TRSi
Oyun açıklaması:
Tenchu: Shadow Assassins, ninja savaşçıları hakkında bir aksiyon oyunu serisinin başka bir bölümüdür. Tenchu ​​2: Birth of the Stealth Assassinsin piyasaya sürüldüğü 1998den bu yana ilk kez, yapım süreci orijinal Tenchunun yaratıcıları olan Acquire Studiosa verildi - onlar da Way of the Samurai ve Shinobidoyu geliştirmişlerdi.

İndirme sayısı:
9839
Yayın yılı:
2008





Tenchu: Shadow Assassins oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Tenchu: Shadow Assassins dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Tenchu: Shadow Assassins klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Tenchu: Shadow Assassins ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Tenchu: Shadow Assassins oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Tenchu: Shadow Assassins içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Azuma ninja klanı, acı savaşların ve büyük kargaşaların yaşandığı bir ara dönemde, Rikimarunun trajik ölümü için yas tutma yılını sona erdirir.
Tenchu ​​2: Birth of the Stealth Assassins, 2000 yılında piyasaya sürülen, başrolde ninja savaşçıları ile gizli bir gizli görüşmenin devamı niteliğindedir.
Çok popüler olan gizli aksiyon oyunu, her zamankinden daha fazla hamle, daha fazla stil ve daha fazla ninja ile PS2ye geri dönüyor!
Ninja: Shadow of Darkness, Core Design (Tomb Raider serisinin yaratıcıları) tarafından geliştirilen üç boyutlu bir beatem up oyunudur.
Tenchu® Zde nihai ninja suikastçısı olun. Gizli öldürmeleri veya en sevdiğiniz ninja silahlarını kullanarak şüphelenmeyen muhafızları ortadan kaldırın, hatta doğrudan büyük patrona gidin!
Yorumlar
Yorum ekle