Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Tenchu: Wrath of Heaven Türkçe yama

10.01.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Tenchu: Wrath of Heaven. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Tenchu: Wrath of Heaven (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: TPoDT
Oyun açıklaması:
Azuma ninja klanı, acı savaşların ve büyük kargaşaların yaşandığı bir ara dönemde, Rikimarunun trajik ölümü için yas tutma yılını sona erdirir.

İndirme sayısı:
8679
Yayın yılı:
2003





Tenchu: Wrath of Heaven oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Tenchu: Wrath of Heaven dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Tenchu: Wrath of Heaven klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Tenchu: Wrath of Heaven ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Tenchu: Wrath of Heaven oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Tenchu: Wrath of Heaven içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ünlü Tenchu ​​serisi, en sevdiğiniz Tenchu ​​karakterlerinden beşi için beş yepyeni hikayeyle, klasik Tenchu ​​gizli aksiyonunun en iyilerini sunan, yalnızca PSPye geri dönüyor.
Tenchu: Shadow Assassins, ninja savaşçıları hakkında bir aksiyon oyunu serisinin başka bir bölümüdür.
Tenchu ​​2: Birth of the Stealth Assassins, 2000 yılında piyasaya sürülen, başrolde ninja savaşçıları ile gizli bir gizli görüşmenin devamı niteliğindedir.
Çok popüler olan gizli aksiyon oyunu, her zamankinden daha fazla hamle, daha fazla stil ve daha fazla ninja ile PS2ye geri dönüyor!
Tenchu® Zde nihai ninja suikastçısı olun. Gizli öldürmeleri veya en sevdiğiniz ninja silahlarını kullanarak şüphelenmeyen muhafızları ortadan kaldırın, hatta doğrudan büyük patrona gidin!
Yorumlar
Yorum ekle