Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ninja: Shadow of Darkness Türkçe yama

24.03.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Ninja: Shadow of Darkness. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Ninja: Shadow of Darkness (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: MiRACLE
Oyun açıklaması:
Ninja: Shadow of Darkness, Core Design (Tomb Raider serisinin yaratıcıları) tarafından geliştirilen üç boyutlu bir beatem up oyunudur. Yapım ilk olarak Sega Saturn ve PC için geliştirildi, ancak sonunda yalnızca Eidos Interactive tarafından yayınlanan PS1 platformunda ortaya çıktı.

İndirme sayısı:
10630
Yayın yılı:
1998





Ninja: Shadow of Darkness oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ninja: Shadow of Darkness dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ninja: Shadow of Darkness klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ninja: Shadow of Darkness ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ninja: Shadow of Darkness oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ninja: Shadow of Darkness içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Orre bölgesinde muhteşem bir yeni Pokémon macerasına atılın! GameCubedeki bu tam uzunlukta rol yapma oyununda Shadow Lugianın gizemini ortaya çıkarın.
Tenchu: Shadow Assassins, ninja savaşçıları hakkında bir aksiyon oyunu serisinin başka bir bölümüdür.
Precursor Games bugün ilk projesi Shadow of the Eternalsı tanıtıyor.
AND ve iOSta yayınlanan Shadow Sun, mobil bir RPGdir. Neverwinter Nights: Darkness over Daggerford ve Neverwinter Nights 2: Mysteries of Westgate üzerinde çalışmış bir geliştirici olan Ossian
PSV ve 3DS için yayınlanan LEGO Ninjago: Shadow of Ronin, ana temasının genç ninja savaşçılarının maceraları olduğu popüler bir yapım parçası serisine dayanan başka bir yapım.
Yorumlar
Yorum ekle