Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dustwind Türkçe yama

06.06.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Dustwind. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir SST, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Dustwind (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: SST
Oyun açıklaması:
Dustwind, PCde yayınlanan bir taktik kıyamet sonrası rol yapma oyunudur. Oyun, Fallout Tactics: Brotherhood of Steel hayranları tarafından kurulan bağımsız bir ekip olan Dustwind Studios tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
9942
Yayın yılı:
2018





Dustwind oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dustwind dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dustwind klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dustwind ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dustwind oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dustwind içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dustwind: The Last Resort, sekizinci ve dokuzuncu nesil konsollar için piyasaya sürülen bir taktik RPGdir.
En popüler RPG serilerinden biri olan Falloutun strateji versiyonu bizi bir kez daha geleceğin kıyamet sonrası dünyasına götürüyor.
Fallout 5, kıyamet sonrası bir dünyada ayarlanan bir RPGdir. Oyun, Fallout 3, Fallout 4, Starfield ve Elder Scrolls serisinin yazarları Bethesda Softworks Studio tarafından geliştirildi.
Broken Steel, Fallout 3ün üçüncü DLCsidir. Genişleme, eleştirmenlerce beğenilen The Elder Scrolls serisinin yaratıcıları Bethesda Softworks tarafından geliştirildi.
Oyun, konsol kullanıcıları için tasarlanmış Fallout dünyasına bir giriş niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle