Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Rules of the Game Türkçe yama

08.12.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Rules of the Game. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama uCF.

Oyun için türkçe yama metni Rules of the Game (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: uCF
Oyun açıklaması:
Oyunun Kuralları, tüm spor tutkunlarının ilgisini çekmesi gereken bir oyundur. Bu, oyuncuların bilgilerini altı farklı kategoride test etmelerini sağlayan bir tür sınavdır.

İndirme sayısı:
9094
Yayın yılı:
2001





Rules of the Game oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Rules of the Game dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Rules of the Game klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Rules of the Game ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Rules of the Game oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Rules of the Game içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Simpsons™ Game, TV şovunun Emmy Ödüllü yazarları tarafından hazırlanmış eğlenceli, genişleyen ve akıllara durgunluk veren bir hikayeye sahip.
A Game of Thrones: The Board Game Digital Edition, George R.R. Martinin Song of Ice and Fire evreninde geçen kült masa oyununun dijital versiyonudur.
Aussie Rules Coach (ARC), Avustralya ligi için bir Amerikan futbolu simülatörüdür.
AND ve iOSta bulunan Game Dev Story, Anime Studio Story, Pocket League Story 2 veya Biz Builder Delux gibi başlıklardan bilinen Kairosoft stüdyosu tarafından geliştirilen bir oyundur.
Battlefield 3: End Game, İsveç stüdyosu EA DICE tarafından geliştirilen mükemmel FPP nişancı Battlefield 3e eklenen beşinci ve son büyük ücretli oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle