Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Simpsons Game Türkçe yama

02.03.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Oyun için türkçe yama sunuyoruz The Simpsons Game! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama Red Hot.

Oyun için türkçe yama metni The Simpsons Game (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: Red Hot
Oyun açıklaması:
The Simpsons™ Game, TV şovunun Emmy Ödüllü yazarları tarafından hazırlanmış eğlenceli, genişleyen ve akıllara durgunluk veren bir hikayeye sahip.

İndirme sayısı:
9722
Yayın yılı:
2007





The Simpsons Game oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Simpsons Game dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Simpsons Game klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Simpsons Game ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Simpsons Game oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Simpsons Game içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bay Burns, Springfield otobüslerini satın alarak ve ücretleri artırarak açgözlülüklerini sürdürüyor.
A Game of Thrones: The Board Game Digital Edition, George R.R. Martinin Song of Ice and Fire evreninde geçen kült masa oyununun dijital versiyonudur.
The Simpsons: Arcade Game, The Simpsons lisansını kullanan geleneksel bir 2D beat em up oyunudur.
The Simpsons Skateboardingde oyuncular, Simpsons ailesinin dört üyesine ek olarak Otto, Chief Wiggum, Profesör Frink, Nelson ve Palyaço Krustyyi Springfield çevresindeki on paten noktasına götürürler.
The Simpsons Hit & Run, araç dışı platform aksiyonu, Springfieldın interaktif dünyası ve Simpsonsın imzası olan mizahı içeren, görev tabanlı bir sürüş oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle