Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Gift of Parthax Türkçe yama

08.10.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Gift of Parthax. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama tEaM wOrLd cRaCk kZ sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Gift of Parthax (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: tEaM wOrLd cRaCk kZ
Oyun açıklaması:
Gift of Parthax, Danimarkalı şirket Foldergeist Studiosun ilk oyunudur. Stüdyo, altı hafta içinde Battle Mages adlı basit bir prodüksiyon yaratan bir grup öğrenci tarafından kuruldu.

İndirme sayısı:
10971
Yayın yılı:
2023





Gift of Parthax oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Gift of Parthax dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Gift of Parthax klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Gift of Parthax ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Gift of Parthax oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Gift of Parthax içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
VR Ping Pong Pro, masa tenisini simüle eden bir spor oyunudur ve VR gözlük kullanıcıları için oluşturulmuştur.
Ödül simülasyonu Wildlife Park 2 ve eklenti Crazy Zoodan sonra, geliştirici B-Alive şimdi yepyeni eklenti Marine Worldü sunuyor.
XCOM 2 Collection, XCOM 2 strateji oyununu ve tüm eklentilerini büyük bir War of the Chosen genişletmesi ve dört DLCyi (Resistance Warrior Pack, Anarchys Children, Alien Hunters ve Shens Last Gift)
NITE Team 4, The Black Watchmen veya Ahnayro: The Dream World gibi projelerle de tanınan Alice & Smith adlı Kanadalı bir stüdyo tarafından oluşturulan başka bir oyundur.
The Amazing Eternals for PC, 1993te kurulan Digital Extremes tarafından geliştirilen bir başka oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle