Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Imagine Teacher: Class Trip Türkçe yama

08.02.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Imagine Teacher: Class Trip! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir QUARTEX.

Oyun için türkçe yama metni Imagine Teacher: Class Trip (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: QUARTEX
Oyun açıklaması:
Sınıf Gezisi, Imagine Teacher serisinin sanal bir öğretmen rolü üstlenmenizi sağlayan ikinci oyunudur. Tıpkı ilk oyun gibi, bu da sıradan oyuncular için tasarlanmış özel bir Nintendo DSdir.

İndirme sayısı:
9126
Yayın yılı:
2009





Imagine Teacher: Class Trip oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Imagine Teacher: Class Trip dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Imagine Teacher: Class Trip klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Imagine Teacher: Class Trip ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Imagine Teacher: Class Trip oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Imagine Teacher: Class Trip içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Babyz, Ubisoftun Imagine oyun serisine aittir. Tüm taksitlerinin ortak özelliği, oyun karmaşıklığının düşük olmasının yanı sıra ortak hedef kitle, yani genç kızlar.
Imagine Movie Star, özellikle 8-12 yaş arası kızlar için tasarlanmış son derece popüler bir Ubisoft oyun serisine aittir.
Serinin piyasaya sürülecek beşinci oyunu olan Figure Skater, genç kızların kostüm tasarlarken, rutin koreografi yaparken ve nihai artistik patinaj yarışmasına hazırlanırken yaratıcılıklarını
Imagine: Champion Rider, Ubisoft şirketi tarafından en genç PC kullanıcılarına yönelik çekici bir aile oyunudur.
Imagine oyun serisi, en çok satan Ubisoft serilerinden biridir ve esas olarak 8-12 yaş arası kızlar için tasarlanmıştır.
Yorumlar
Yorum ekle