Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Imagine: Champion Rider Türkçe yama

21.01.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Imagine: Champion Rider, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Imagine: Champion Rider (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: SZOPKA
Oyun açıklaması:
Imagine: Champion Rider, Ubisoft şirketi tarafından en genç PC kullanıcılarına yönelik çekici bir aile oyunudur. Oyuncu, genç bir hayvansever olarak atlarla ilgilenir.

İndirme sayısı:
8933
Yayın yılı:
2009





Imagine: Champion Rider oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Imagine: Champion Rider dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Imagine: Champion Rider klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Imagine: Champion Rider ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Imagine: Champion Rider oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Imagine: Champion Rider içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sınıf Gezisi, Imagine Teacher serisinin sanal bir öğretmen rolü üstlenmenizi sağlayan ikinci oyunudur.
Babyz, Ubisoftun Imagine oyun serisine aittir. Tüm taksitlerinin ortak özelliği, oyun karmaşıklığının düşük olmasının yanı sıra ortak hedef kitle, yani genç kızlar.
Imagine Movie Star, özellikle 8-12 yaş arası kızlar için tasarlanmış son derece popüler bir Ubisoft oyun serisine aittir.
Imagine oyun serisi, en çok satan Ubisoft serilerinden biridir ve esas olarak 8-12 yaş arası kızlar için tasarlanmıştır.
Champion Dreams: First To Ride, Lexis Numerique Studio tarafından oluşturulan ve Ubisoft tarafından piyasaya sürülen, at ve binicilik severler için tasarlanmış bir PC oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle