Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Imagine Movie Star Türkçe yama

14.02.2023
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Imagine Movie Star. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Imagine Movie Star (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: MAZE
Oyun açıklaması:
Imagine Movie Star, özellikle 8-12 yaş arası kızlar için tasarlanmış son derece popüler bir Ubisoft oyun serisine aittir. Serideki oyunlar, moda tasarımcısı, bebek bakıcısı, veteriner, öğretmen vb.

İndirme sayısı:
9639
Yayın yılı:
2008





Imagine Movie Star oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Imagine Movie Star dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Imagine Movie Star klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Imagine Movie Star ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Imagine Movie Star oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Imagine Movie Star içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
LEGO Movie 2 Video Oyunu, The LEGO Movie 2: The Second Partın bir uyarlamasıdır ve 2014teki The LEGO Movie Video Gamein devamıdır.
Sınıf Gezisi, Imagine Teacher serisinin sanal bir öğretmen rolü üstlenmenizi sağlayan ikinci oyunudur.
Babyz, Ubisoftun Imagine oyun serisine aittir. Tüm taksitlerinin ortak özelliği, oyun karmaşıklığının düşük olmasının yanı sıra ortak hedef kitle, yani genç kızlar.
Imagine: Champion Rider, Ubisoft şirketi tarafından en genç PC kullanıcılarına yönelik çekici bir aile oyunudur.
Imagine oyun serisi, en çok satan Ubisoft serilerinden biridir ve esas olarak 8-12 yaş arası kızlar için tasarlanmıştır.
Yorumlar
Yorum ekle