Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

PDC World Championship Darts: Pro Tour Türkçe yama

25.03.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz PDC World Championship Darts: Pro Tour. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: RNDD, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni PDC World Championship Darts: Pro Tour (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: RNDD
Oyun açıklaması:
PDC World Championship Darts: Pro Tour, popüler bir sosyal spor dartına odaklanan bir arcade serisinin dördüncü bölümüdür. Oyun, gerçek yarışmalarda kullanılanlarla aynı kurallara dayanmaktadır.

İndirme sayısı:
8615
Yayın yılı:
2010





PDC World Championship Darts: Pro Tour oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) PDC World Championship Darts: Pro Tour dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales PDC World Championship Darts: Pro Tour klasörüne koyun.

3. Türkçe yama PDC World Championship Darts: Pro Tour ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


PDC World Championship Darts: Pro Tour oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve PDC World Championship Darts: Pro Tour içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Table Top Racing: World Tour, PS4, PC ve XONE için bir arcade yarış oyunudur.
World Tour Fishing, size nasıl balık tutulacağını eğlenceli ve keyifli bir şekilde göstermeye odaklanan bir MMO oyunudur.
Dart geri döndü ve her zamankinden daha iyi! Ödüllü stüdyo Rebellion tarafından tamamen yeniden yazılan PDC World Championship Darts 2009, bugüne kadarki en iyi dart oyunudur.
World Tour Soccer 2, dünya futbolunun en popüler sporlarından biriyle ilgili bir spor oyununun devamı niteliğindedir.
2007nin en iyi on oyuncusunu içeren orijinal rekabet dart oyunu. Klasik parti oyunlarının yanı sıra turnuva ve sergi modları da içeriyor.
Yorumlar
Yorum ekle