Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Raven Squad: Operation Hidden Dagger Türkçe yama

22.10.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Raven Squad: Operation Hidden Dagger. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: CFF, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Raven Squad: Operation Hidden Dagger (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: CFF
Oyun açıklaması:
Mali piyasaların çöküşünden iki yıl sonra oldu. Dünyamız değişti. Daha gelişmiş ülkeler durumu idare etmeyi başarırken, üçüncü dünya ülkelerinde hayat daha da zorlaştı, daha da güvensiz hale geldi.

İndirme sayısı:
10336
Yayın yılı:
2009





Raven Squad: Operation Hidden Dagger oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Raven Squad: Operation Hidden Dagger dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Raven Squad: Operation Hidden Dagger klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Raven Squad: Operation Hidden Dagger ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Raven Squad: Operation Hidden Dagger oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Raven Squad: Operation Hidden Dagger içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Kuzgun – Usta bir hırsızın Mirası, “Yazılmamış Öyküler Kitabı”nın yaratıcılarından üç bölümden oluşan heyecan verici bir suç macerasıdır.
BMnin Ghost Squad olarak da bilinen Global Humanitarian-Operation ve Special Tactics Squadı yaratmaya zorlandığı terörle dolu bir dünyada geçiyor.
In the Shadow of the Raven 2, güney komşularımız Cinemax tarafından yayınlanan bir macera oyununun devamı niteliğindedir.
PC, PS4 ve XONE için The Raven Remastered, tıkla ve tıkla macera oyunu The Raven: Legacy of a Master Thiefin yeni bir sürümüdür.
Punishing: Gray Raven, mikro ödemeli oynaması ücretsiz modeli kullanan bir mobil aksiyon RPGsidir.
Yorumlar
Yorum ekle