Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ambulance Simulator Türkçe yama

15.08.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Ambulance Simulator! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir AH-Team, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Ambulance Simulator (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: AH-Team
Oyun açıklaması:
Ambulans Simülatöründe, şehrinizdeki ambulans ve tüm acil durum operasyonlarından siz sorumlusunuz. Bir şehirde bu kadar çok insan varken çok şey olabilir.

İndirme sayısı:
9688
Yayın yılı:
2011





Ambulance Simulator oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ambulance Simulator dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ambulance Simulator klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ambulance Simulator ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ambulance Simulator oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ambulance Simulator içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Rettungsdienst-Simulator 2014, bir acil durum biriminin komutasını almanızı sağlayan, hem çeşitli kaza ve afet mağdurlarına yardım eden hem de rutin ambulans aracılığıyla vatandaşların hayatlarına
Crisis Team: Ambulans Sürücüsü, oyunun çok karmaşık olmayan seyrine odaklanan düşük bütçeli bir arcade oyunudur.
Hastalık veya kaza meydana geldiğinde, kendilerini hayat kurtarmaya adamış ön saflardaki müdahale ekipleri olarak özel ambulans ekipleri yardımımıza koşar.
Train Simulator Classic, 2009 yılından itibaren The Train Simulator serisinin yeni taksitidir.
Rettungswagen-Simulator 2014, çeşitli kaza ve durumlarda yaralanan kişilerin sağlığını ve hayatını kurtarma görevi ile karşı karşıya olduğumuz bir ambulans simülatörüdür.
Yorumlar
Yorum ekle