Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Emergency Services Simulator 2014 Türkçe yama

17.07.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Emergency Services Simulator 2014! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir T3.

Oyun için türkçe yama metni Emergency Services Simulator 2014 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: T3
Oyun açıklaması:
Rettungsdienst-Simulator 2014, bir acil durum biriminin komutasını almanızı sağlayan, hem çeşitli kaza ve afet mağdurlarına yardım eden hem de rutin ambulans aracılığıyla vatandaşların hayatlarına özen gösteren simülatör türünün karakteristik unsurlarını içeren bir strateji oyunudur.

İndirme sayısı:
9772
Yayın yılı:
2013





Emergency Services Simulator 2014 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Emergency Services Simulator 2014 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Emergency Services Simulator 2014 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Emergency Services Simulator 2014 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Emergency Services Simulator 2014 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Emergency Services Simulator 2014 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Acil Durum 2016, PC için gerçek zamanlı bir simülasyon strateji oyunudur ve 1998de başlayan bütçe Acil Durum serisinin başka bir bölümüdür.
Acil Servis Müdürü, tycoon türünden türemiştir ve büyük ölçekli bir şehrin telaşlı manzarasında yer almaktadır.
Hastalık veya kaza meydana geldiğinde, kendilerini hayat kurtarmaya adamış ön saflardaki müdahale ekipleri olarak özel ambulans ekipleri yardımımıza koşar.
Rettungswagen-Simulator 2014, çeşitli kaza ve durumlarda yaralanan kişilerin sağlığını ve hayatını kurtarma görevi ile karşı karşıya olduğumuz bir ambulans simülatörüdür.
Acil Durum 2014, orduları savaşa göndermek yerine doğal afetlerle savaştığımız sıra dışı bir dizi gerçek zamanlı stratejinin bir başka temsilcisidir.
Yorumlar
Yorum ekle