Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Emergency Services Sim Türkçe yama

01.10.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Emergency Services Sim, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir CORE.

Oyun için türkçe yama metni Emergency Services Sim (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: CORE
Oyun açıklaması:
Acil Servis Müdürü, tycoon türünden türemiştir ve büyük ölçekli bir şehrin telaşlı manzarasında yer almaktadır. Acil Servis Müdürü olarak 3 ana Acil Servisi kontrol edeceksiniz: Polis, İtfaiye ve Sağlık.

İndirme sayısı:
10933
Yayın yılı:
2004





Emergency Services Sim oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Emergency Services Sim dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Emergency Services Sim klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Emergency Services Sim ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Emergency Services Sim oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Emergency Services Sim içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Stratejinin halefi, Acil Durum 2: Yeni nabzı hızlandıran kurtarma görevlerini ve en son 3D teknolojisini içeriyor.
Acil Durum 2016, PC için gerçek zamanlı bir simülasyon strateji oyunudur ve 1998de başlayan bütçe Acil Durum serisinin başka bir bölümüdür.
Acil servislerin komutanı olarak polis, K-9 birimi, itfaiye ve ambulans hizmetleri de dahil olmak üzere kurtarma ekibi ve araçlardan oluşan ekibinizi kontrol etmelisiniz.
Rettungsdienst-Simulator 2014, bir acil durum biriminin komutasını almanızı sağlayan, hem çeşitli kaza ve afet mağdurlarına yardım eden hem de rutin ambulans aracılığıyla vatandaşların hayatlarına
Acil Durum 2013, başarılı kurtarma stratejisi serisinin en son bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle