Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Emergency Room 3 Türkçe yama

14.04.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Emergency Room 3. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Emergency Room 3 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: EXTALiA
Oyun açıklaması:
Stratejinin halefi, Acil Durum 2: Yeni nabzı hızlandıran kurtarma görevlerini ve en son 3D teknolojisini içeriyor. Bu sonbaharda ekranlarınıza geliyor.

İndirme sayısı:
9934
Yayın yılı:
2001





Emergency Room 3 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Emergency Room 3 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Emergency Room 3 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Emergency Room 3 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Emergency Room 3 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Emergency Room 3 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Acil Durum 2016, PC için gerçek zamanlı bir simülasyon strateji oyunudur ve 1998de başlayan bütçe Acil Durum serisinin başka bir bölümüdür.
Acil Servis Müdürü, tycoon türünden türemiştir ve büyük ölçekli bir şehrin telaşlı manzarasında yer almaktadır.
Gerçek hayattaki bir kahraman olun - şehrinizi KURTARMAK için en havalı, yüksek teknolojili kurtarma araçlarını kullanın.
Acil Durum: İtfaiyeci, bir itfaiyecinin çalışmasının heyecan verici ve ürkütücü hissini bilgisayarınıza getirir.
Acil Durum 2014, orduları savaşa göndermek yerine doğal afetlerle savaştığımız sıra dışı bir dizi gerçek zamanlı stratejinin bir başka temsilcisidir.
Yorumlar
Yorum ekle