Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Crisis Team: Ambulance Driver Türkçe yama

30.07.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Crisis Team: Ambulance Driver. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama TECHNIC sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Crisis Team: Ambulance Driver (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: TECHNIC
Oyun açıklaması:
Crisis Team: Ambulans Sürücüsü, oyunun çok karmaşık olmayan seyrine odaklanan düşük bütçeli bir arcade oyunudur. Ancak bu sefer nispeten sıra dışı bir konuyu ele alan bir başlıkla karşı karşıyayız.

İndirme sayısı:
8346
Yayın yılı:
2002





Crisis Team: Ambulance Driver oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Crisis Team: Ambulance Driver dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Crisis Team: Ambulance Driver klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Crisis Team: Ambulance Driver ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Crisis Team: Ambulance Driver oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Crisis Team: Ambulance Driver içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ambulans Simülatöründe, şehrinizdeki ambulans ve tüm acil durum operasyonlarından siz sorumlusunuz.
PlayStation hit PCye geliyor. Orijinal Dino Crisisin devamında daha fazla aksiyon, daha fazla dinozor ve daha fazla panikle yüzleşin.
Hastalık veya kaza meydana geldiğinde, kendilerini hayat kurtarmaya adamış ön saflardaki müdahale ekipleri olarak özel ambulans ekipleri yardımımıza koşar.
KİLİTLE VE YÜKLE—OYUN ÇEKİMİ PlayStation®2NİZDE PATLAR. Bir terörist grup, hareketli, modern Londranın eteklerinde bulunan Garland Square perakende/ofis kompleksine el koydu.
Rettungswagen-Simulator 2014, çeşitli kaza ve durumlarda yaralanan kişilerin sağlığını ve hayatını kurtarma görevi ile karşı karşıya olduğumuz bir ambulans simülatörüdür.
Yorumlar
Yorum ekle