Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

WRC 4 Türkçe yama

24.09.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, WRC 4, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir iCWT.

Oyun için türkçe yama metni WRC 4 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: iCWT
Oyun açıklaması:
WRC: FIA World Rally Championship 4, World Rally Championshipte lisanslı bir oyun serisine aittir. Bu, İtalyan Milestone Studio tarafından oluşturulan serinin dördüncü bölümü.

İndirme sayısı:
9546
Yayın yılı:
2013





WRC 4 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) WRC 4 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales WRC 4 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama WRC 4 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


WRC 4 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve WRC 4 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Rally Championshipin 6. ve en son sürümü, yepyeni bir oyun motorundan, harika yol tutuşundan ve arcade ve sim yarışlarının kazanan bir kombinasyonundan yararlanıyor.
Pac Man World Rallyde oyuncular Pac Man Worldden Pac Man®, Pac Jr. ve geçmiş Namco klasiklerinden sevilen diğer karakterler gibi çeşitli ortamlarda yarışabilirler.
V-Rally 2 Expert Edition, PlayStationda V-Rally 2 Championship Edition unvanına sahip olan oyunun PC versiyonunun adıdır.
2010 Dünya Ralli Şampiyonasının zorlu mücadelesini üstlenin ve nihai taç için rekabet etmek için direksiyonun başına geçin.
Rally Championship Xtreme, sürüş oyunlarında yeni standardı belirliyor.
Yorumlar
Yorum ekle