Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Redline Türkçe yama

13.09.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Redline. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir iRRM.

Oyun için türkçe yama metni Redline (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: iRRM
Oyun açıklaması:
Redline, FPS atış ve savaş aracı simülasyonunun ilginç bir kombinasyonu olan dinamik bir aksiyon oyunudur. Oyuncular, bizim bildiğimiz Dünyadan geriye sadece küllerin kaldığı, insanlığın seçkinlerinin izole şehirlerde saklandığı ve hayatta kalanların geri kalanının var olmak için savaşmak zorunda olduğu 2066ya taşınıyor.

İndirme sayısı:
9644
Yayın yılı:
1999





Redline oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Redline dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Redline klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Redline ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Redline oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Redline içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
OmniCorpun acımasız politikasına karşı Direniş Hareketine yanlışlıkla katılan bir taksi şoförü olan Drake Edgewater, dünyadan izole bir şehir olan Kemodan çıkamadı.
"Redline Racer", birçok açıdan "Moto Racer" serisine benzeyen motosiklet yarışlarının bir başka temsilcisidir.
Undead Storm Nightmare, dinamik bir izometrik görüşlü nişancı olan başrolde zombi oyunlarında uzmanlaşmış bir Japon stüdyosu G-Styledır.
Güneş battıktan sonra sokaklar canlanıyor ve hiçbir esir almayan yüksek oktanlı, süper yüklü bir ithalatın direksiyonundasınız!
Case Zero, Fortune Cityyi sular altında bırakan binlerce zombiyle olmasa da yüzlercesiyle savaşmak zorunda olduğunuz bir TPP aksiyon oyunu olan Dead Rising 2nin ilk genişleme paketidir.
Yorumlar
Yorum ekle