Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Redline Racer Türkçe yama

04.05.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Redline Racer. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir LnDL, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Redline Racer (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: LnDL
Oyun açıklaması:
"Redline Racer", birçok açıdan "Moto Racer" serisine benzeyen motosiklet yarışlarının bir başka temsilcisidir. Eğlenceye odaklanması nedeniyle oyun gerçekçi değil.

İndirme sayısı:
10843
Yayın yılı:
1998





Redline Racer oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Redline Racer dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Redline Racer klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Redline Racer ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Redline Racer oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Redline Racer içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Moto Racer 2, Electronic Artsın ünlü moto yarış oyunlarının ikinci bölümüdür.
Moto Racer DS, Nintendo DS işlevlerini kullanırken önceki opusun başarısını sağlayan ve bunları en üst düzeye çıkaran bileşenleri bize yeniden sunuyor.
Redline, FPS atış ve savaş aracı simülasyonunun ilginç bir kombinasyonu olan dinamik bir aksiyon oyunudur.
Güneş battıktan sonra sokaklar canlanıyor ve hiçbir esir almayan yüksek oktanlı, süper yüklü bir ithalatın direksiyonundasınız!
Motosiklet yarışlarıyla ilgili ünlü Moto Racer serisinin yeni baskısı.
Yorumlar
Yorum ekle