Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ninja Captains Türkçe yama

16.01.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Ninja Captains, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Ninja Captains (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: XOR37H
Oyun açıklaması:
Ninja Captains, kendilerini yanlışlıkla dünyayı dolaşırken ve her türlü belaya bulan dört sakar ninja kedi hakkında eğlenceli bir parti oyunudur!

İndirme sayısı:
10888
Yayın yılı:
2009





Ninja Captains oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ninja Captains dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ninja Captains klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ninja Captains ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ninja Captains oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ninja Captains içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ninja Gaiden 3, oyuncuları kahramanları Hayabusa ile bir kez daha bir yolculuğa çıkarmayı hedefliyor, ancak bu sefer kahramanlarından hayal ettiklerinden daha fazlasını görecekler.
Naruto: Clash of Ninja, genç bir ninja savaşçısı hakkında manga ve popüler bir animasyon dizisine dayanan Tomyden bir dövüş.
Sizi tamamen yeni bir alanı keşfetmeye ve fethetmeye davet eden klasik sıra tabanlı strateji oyunu Captainsta galaksinin kaderini kontrol edin.
Ninja Simulator, RPG unsurlarıyla zenginleştirilmiş bir aksiyon ve gizli oyun karışımıdır.
Naruto: Ultimate Ninja Storm PS3, PC vb. için serinin PlayStation 3 için yayınlanan ilk oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle