Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ninja Simulator Türkçe yama

30.10.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Ninja Simulator. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Ninja Simulator (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: GZKS
Oyun açıklaması:
Ninja Simulator, RPG unsurlarıyla zenginleştirilmiş bir aksiyon ve gizli oyun karışımıdır. Oyun, bağımsız Polonya stüdyosu RockGame tarafından geliştirildi ve PlayWay tarafından yayınlandı.

İndirme sayısı:
8959
Yayın yılı:
2023





Ninja Simulator oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ninja Simulator dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ninja Simulator klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ninja Simulator ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ninja Simulator oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ninja Simulator içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Mark of the Ninja Remastered, klasik platform, aksiyon ve gizli oyunların unsurlarını birleştiren bir oyun olan Mark of the Ninjanın yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur.
TMNT Teenage Mutant Ninja Turtles, Ninja Turtlesın maceralarıyla ilgili başka bir aksiyon oyunudur.
Naruto: Ninja Council 2, TOMY tarafından Aspect ile birlikte geliştirilen atari oyunu Naruto: Ninja Councilin devamı niteliğindedir.
Ninja Gaiden Sigma II, seksenlerin sonunda Tecmo tarafından başlatılan popüler aksiyon oyunları serisinin bir sonraki bölümüdür.
Pockie Ninja II Social, ünlü anime dizisi Narutoya dayanan başka bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle