Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Tribes: Aerial Assault Türkçe yama

21.09.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Tribes: Aerial Assault. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama EXTALiA.

Oyun için türkçe yama metni Tribes: Aerial Assault (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: EXTALiA
Oyun açıklaması:
Tribes: Aerial Assault, bir bilim kurgu FPSsidir ve popüler Tribes çevrimiçi PC nişancı serisinin bir yan ürünüdür. Dynamix tarafından oluşturulan serinin tam teşekküllü taksitlerinden farklı olarak, oyunun konsol sürümü, Acclaimin eski çalışanları tarafından kurulan Inevitable Entertainmentın eseridir.

İndirme sayısı:
9182
Yayın yılı:
2002





Tribes: Aerial Assault oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Tribes: Aerial Assault dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Tribes: Aerial Assault klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Tribes: Aerial Assault ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Tribes: Aerial Assault oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Tribes: Aerial Assault içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Olağandışı uçuş simülatörü, 1993 yılında MicroProse tarafından yaratılmıştır.
Tribes: Ascend, 1998de piyasaya sürülen Starsiege Tribes ile başlayan popüler ağ FPS serisinin devamı niteliğindedir.
Tribes of Midgard, oyuncuların dünyanın sonunda Ragnarokta evlerini savunan Vikingler olarak oynadığı ortak bir aksiyon macera oyunudur.
Tribes Universe, esas olarak PvPye odaklanan ve kesinlikle Tribes serisinin geleneğine atıfta bulunan bir MMO atış oyunudur.
Heroes of Might & Magic V: Tribes of the East, Heroes of Might & Magic serisinin 2007de piyasaya sürülen beşinci bölümünün ikinci resmi genişletmesidir.
Yorumlar
Yorum ekle