Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Grepolis Türkçe yama

08.08.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Grepolis. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Grepolis (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: SeeknDestroy
Oyun açıklaması:
Ücretsiz tarayıcı oyunu Grepolis, antik Yunanistanı tam istediğiniz gibi yaratmanıza olanak tanır. Diğer oyuncularla güçlü ittifaklar kurun ve Yunan tanrıları Zeus, Poseidon, Hera, Athena ve Hadesin güçlerinden yararlanın.

İndirme sayısı:
8907
Yayın yılı:
2010





Grepolis oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Grepolis dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Grepolis klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Grepolis ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Grepolis oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Grepolis içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Out of the Park Baseball 2007, kendi kurgusal beyzbol evreninizi yaratmanıza, gerçek dünyadaki tarihi takımları ve oyuncuları kullanmanıza veya çevrimiçi bir ligde diğer insan oyuncularla rekabet
Zeus: Olimpos Ustası, Impressions Softwarein harika ekonomik strateji oyunları serisinin altıncı bölümüdür.
PC ve NDSde yayınlanan Samantha Swift and the Hidden Roses of Athena, John Newcomer ve MumboJumbo geliştirme ekibi arasındaki ilk ortak girişimdir.
Her gün binlercesi ölüyor. Hayatta kalanlar, Diadora adlı uzaylı bir varlığın söylentilerini paylaşırlar.
Efsanevi Yunan Tanrısı Zeus sizi hayata döndürdüğünde, Altered Beast™te Zeusun kızı Athenayı yeraltı dünyasından kurtarmak için bir göreve başlar.
Yorumlar
Yorum ekle