Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Zeus: Master of Olympus Türkçe yama

14.02.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Zeus: Master of Olympus. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama HoG.

Oyun için türkçe yama metni Zeus: Master of Olympus (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: HoG
Oyun açıklaması:
Zeus: Olimpos Ustası, Impressions Softwarein harika ekonomik strateji oyunları serisinin altıncı bölümüdür. Bu sefer Caesar ve Firavunun yaratıcıları oyuncuları kahramanlar, tanrılar ve efsanevi yaratıklarla dolu antik Yunanistana götürüyor.

İndirme sayısı:
9984
Yayın yılı:
2000





Zeus: Master of Olympus oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Zeus: Master of Olympus dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Zeus: Master of Olympus klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Zeus: Master of Olympus ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Zeus: Master of Olympus oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Zeus: Master of Olympus içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Beyond the Legend: Mysteries of Olympus, Cracowdan Teyon stüdyosunun sözde gündelik pazardan (ara sıra oyuncular) izleyicilere hitap eden bir önerisidir.
Her gün binlercesi ölüyor. Hayatta kalanlar, Diadora adlı uzaylı bir varlığın söylentilerini paylaşırlar.
Şimdi, size Daxter™ı PSP® (PlayStation®Portable) el eğlence sistemi üzerinde getiren yaratıcı ekipten, Santa Ana tabanlı Ready At Dawn® Studios ve Sony Computer Entertainment Americanın Santa Monica
PC için Master X Master, popüler MOBA alt türüne ait hibrit bir MMO oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle