Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Samantha Swift and the Hidden Roses of Athena Türkçe yama

10.01.2023
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Samantha Swift and the Hidden Roses of Athena. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Samantha Swift and the Hidden Roses of Athena (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: FAiRLiGHT
Oyun açıklaması:
PC ve NDSde yayınlanan Samantha Swift and the Hidden Roses of Athena, John Newcomer ve MumboJumbo geliştirme ekibi arasındaki ilk ortak girişimdir.

İndirme sayısı:
10496
Yayın yılı:
2008





Samantha Swift and the Hidden Roses of Athena oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Samantha Swift and the Hidden Roses of Athena dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Samantha Swift and the Hidden Roses of Athena klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Samantha Swift and the Hidden Roses of Athena ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Samantha Swift and the Hidden Roses of Athena oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Samantha Swift and the Hidden Roses of Athena içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Herhangi bir platformdaki ilk ve tek tamamen kadınlardan oluşan güreş oyunu Rumble Roses ile eğlenin.
Güreşin cadıları geri döndü. Sure Rumble Roses XX, yeni nesil bir oyundan bekleyeceğiniz görsel "geliştirmeler" sunuyor, ancak bu sadece başka bir güzel yüzden daha fazlası.
Samantha Swift and the Hidden Roses of Athenanın oyununun ana karakteri olan genç arkeolog Samanta Swiftin karakteri, oyunculara o kadar çok hitap etti ki, Mumbo Jumbo stüdyosundaki geliştiriciler
Samantha Swift and the Fountains of Fate, baş karakterin başrolde olduğu, büyük beğeni toplayan macera serisinin dördüncü bölümü.
Samantha Swift and the Mystery from Atlantis, Mumbo Jumbo stüdyosunun sözde sıradan oyunculara hitap eden bir başka yapımı.
Yorumlar
Yorum ekle