Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Rumble Roses XX Türkçe yama

05.01.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Rumble Roses XX. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Rumble Roses XX (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: AGES
Oyun açıklaması:
Güreşin cadıları geri döndü. Sure Rumble Roses XX, yeni nesil bir oyundan bekleyeceğiniz görsel "geliştirmeler" sunuyor, ancak bu sadece başka bir güzel yüzden daha fazlası.

İndirme sayısı:
10976
Yayın yılı:
2006





Rumble Roses XX oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Rumble Roses XX dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Rumble Roses XX klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Rumble Roses XX ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Rumble Roses XX oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Rumble Roses XX içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Herhangi bir platformdaki ilk ve tek tamamen kadınlardan oluşan güreş oyunu Rumble Roses ile eğlenin.
PC ve NDSde yayınlanan Samantha Swift and the Hidden Roses of Athena, John Newcomer ve MumboJumbo geliştirme ekibi arasındaki ilk ortak girişimdir.
Pokemon Rumble U, ilk bölümü Wiide 2009da, ikinci bölümü ise 3DS konsolunda yayınlanan Pokemon Rumble serisinin bir sonraki bölümüdür.
Ready 2 Rumble Boxing Round 2, Ready 2 Rumble boks dünyasının merdivenlerini tırmanacak benzersiz, farklı, animasyonlu haydutları içerecek.
Pokemon Rumble World, Pokemon Rumble serisine ait ünlü RPG Pokemon oyunları serisinin bir yan ürünü.
Yorumlar
Yorum ekle