Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Tukoni Türkçe yama

13.04.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Tukoni. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Tukoni (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: AAOCG
Oyun açıklaması:
Tukoni, Oksana Bulinin ödüllü çizgi roman serisine dayanan ücretsiz bir tıkla ve tıkla macera oyunudur. Oyun, üç kişilik bir Ukrayna geliştirme ekibi tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
10181
Yayın yılı:
2020





Tukoni oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Tukoni dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Tukoni klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Tukoni ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Tukoni oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Tukoni içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Janusz Christanın çizgi roman serisi savaşçıları Kajko ve Kokoszanın popüler kahramanlarını oynadığımız eski tarzda renkli tıkla ve tıkla macerası.
Warcraft Adventures: Lord of the Clans for PC, 1990ların Monkey Island gibi tür klasiklerine ve LucasArts veya Sierranın diğer yapımlarına dayanan Warcraft evreninde geçen bir tıkla ve tıkla macera
The Walking Dead: Season Two PC, PS3 vb. için The Walking Dead adlı çizgi roman serisine dayanan epizodik bir tıkla ve tıkla macera oyunudur.
Rus esintili bir paralel evrende geçen, çığır açan, Eisner ödüllü çizgi roman serisine dayanan The Red Star, sizi kaotik savaş, endüstriyel teknoloji ve gizemli sihrin cesur, fütüristik dünyasına
Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice, 1987 yılına dayanan bir dizi mizahi tıkla ve tıkla macera oyununun başka bir parçasıdır.
Yorumlar
Yorum ekle