Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Walking Dead: A Telltale Games Series Season Two Türkçe yama

02.01.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, The Walking Dead: A Telltale Games Series Season Two, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir DTCG, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni The Walking Dead: A Telltale Games Series Season Two (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: DTCG
Oyun açıklaması:
The Walking Dead: Season Two PC, PS3 vb. için The Walking Dead adlı çizgi roman serisine dayanan epizodik bir tıkla ve tıkla macera oyunudur. 2012de yayınlanan The Walking Dead: Season Oneın doğrudan devamı niteliğindedir.

İndirme sayısı:
9490
Yayın yılı:
2013





The Walking Dead: A Telltale Games Series Season Two oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Walking Dead: A Telltale Games Series Season Two dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Walking Dead: A Telltale Games Series Season Two klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Walking Dead: A Telltale Games Series Season Two ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Walking Dead: A Telltale Games Series Season Two oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Walking Dead: A Telltale Games Series Season Two içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Walking Dead: Michonne – PC için Telltale Games Mini-Series, döngünün önceki taksitlerini yayınlamasıyla tanınan Telltale Games stüdyosundan epizodik bir macera oyunudur.
The Walking Dead: The Telltale Definitive Series, The Walking Dead serisindeki tüm epizodik macera oyunlarını içeren bir settir.
Game of Thrones: A Telltale Games Series, The Walking Dead ve The Wolf Between Us gibi yapımlarla tanınan Telltale Games stüdyosu tarafından geliştirilen bir macera oyunudur.
The Walking Dead: A Telltale Games Series Final Sezonu, 2012de Telltale Games (Batman: The Telltale Series, The Wolf Between Us: A Telltale Games Series ve diğer pek çok oyunun yaratıcıları)
The Walking Dead: The Telltale Series Collection, Telltale Games tarafından geliştirilen The Walking Dead serisinden epizodik macera oyunlarının bir derlemesidir.
Yorumlar
Yorum ekle