Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Walking Dead: Michonne A Telltale Games Mini-Series Türkçe yama

26.06.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz The Walking Dead: Michonne A Telltale Games Mini-Series. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir Black_X, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni The Walking Dead: Michonne A Telltale Games Mini-Series (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: Black_X
Oyun açıklaması:
The Walking Dead: Michonne – PC için Telltale Games Mini-Series, döngünün önceki taksitlerini yayınlamasıyla tanınan Telltale Games stüdyosundan epizodik bir macera oyunudur.

İndirme sayısı:
10745
Yayın yılı:
2016





The Walking Dead: Michonne A Telltale Games Mini-Series oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Walking Dead: Michonne A Telltale Games Mini-Series dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Walking Dead: Michonne A Telltale Games Mini-Series klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Walking Dead: Michonne A Telltale Games Mini-Series ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Walking Dead: Michonne A Telltale Games Mini-Series oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Walking Dead: Michonne A Telltale Games Mini-Series içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Walking Dead: PC, PS4 vb. için Üçüncü Sezon, Telltale Games tarafından kült çizgi roman ve TV dizilerine dayalı olarak geliştirilen popüler epizodik macera oyunları serisinin üçüncü sezonudur.
The Walking Dead: Season Two PC, PS3 vb. için The Walking Dead adlı çizgi roman serisine dayanan epizodik bir tıkla ve tıkla macera oyunudur.
The Walking Dead: The Telltale Definitive Series, The Walking Dead serisindeki tüm epizodik macera oyunlarını içeren bir settir.
The Walking Dead: A Telltale Games Series Final Sezonu, 2012de Telltale Games (Batman: The Telltale Series, The Wolf Between Us: A Telltale Games Series ve diğer pek çok oyunun yaratıcıları)
The Walking Dead: The Telltale Series Collection, Telltale Games tarafından geliştirilen The Walking Dead serisinden epizodik macera oyunlarının bir derlemesidir.
Yorumlar
Yorum ekle