Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Kajko i Kokosz: Podstep Kaprala Türkçe yama

06.03.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Kajko i Kokosz: Podstep Kaprala. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Kajko i Kokosz: Podstep Kaprala (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: MAZE
Oyun açıklaması:
Janusz Christanın çizgi roman serisi savaşçıları Kajko ve Kokoszanın popüler kahramanlarını oynadığımız eski tarzda renkli tıkla ve tıkla macerası.

İndirme sayısı:
10078
Yayın yılı:
2012





Kajko i Kokosz: Podstep Kaprala oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Kajko i Kokosz: Podstep Kaprala dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Kajko i Kokosz: Podstep Kaprala klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Kajko i Kokosz: Podstep Kaprala ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Kajko i Kokosz: Podstep Kaprala oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Kajko i Kokosz: Podstep Kaprala içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Tukoni, Oksana Bulinin ödüllü çizgi roman serisine dayanan ücretsiz bir tıkla ve tıkla macera oyunudur.
Land of Borostworowdaki Kajko ve Kokoszdan sonra bir başka oyun, tamamen Janusz Christynin kült çizgi romanına veya daha doğrusu The School of Flyinge dayanan çocuklar için (dört yaşından itibaren)
Janusz Christanın çizgi roman serisi savaşçıları Kajko ve Kokoszanın popüler kahramanlarını oynadığımız eski tarzda renkli tıkla ve tıkla macerası.
Kajko and Kokosh: For Slices, Janusz Christanın kült çizgi roman serisine dayanan işbirlikçi çok oyunculu bir hacknslash oyunudur.
Zeki ve Akıllı: Bir Film Macerası (veya Fred & Jeff: Bir Film Macerası, çünkü oyunun adı bu) klasik bir tıkla ve tıkla macerasıdır.
Yorumlar
Yorum ekle