Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Young Justice: Legacy Türkçe yama

19.01.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Young Justice: Legacy. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Young Justice: Legacy (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: SUPPLEX
Oyun açıklaması:
WBnin Cartoon Networkte yayınlanan animasyon serisine dayanan Young Justice: Legacy, oyuncuların keşfetmek, savaşmak, deneyim toplamak ve seviye atlamak için 12 olası ekip üyesinden oluşturulan bir kadroda birden fazla karakteri kontrol ettiği bir Aksiyon RPGsidir.

İndirme sayısı:
10737
Yayın yılı:
2023





Young Justice: Legacy oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Young Justice: Legacy dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Young Justice: Legacy klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Young Justice: Legacy ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Young Justice: Legacy oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Young Justice: Legacy içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Genç Thor olarak hem Midgarda hem de Asgarda seyahat etmeniz ve Helin şeytani tasarımlarına son vermeye çalışırken efsanevi canavar ordularıyla savaşmanız gerekecek.
Young Souls, RPG unsurlarıyla zenginleştirilmiş bir kavga oyunudur. Yapım bağımsız stüdyo 1P2P tarafından geliştirildi ve The Arcade Crew tarafından yayınlandı.
Crazy Justice, çevrimiçi battle royale modlarına sahip bir üçüncü şahıs perspektif nişancı oyunudur.
Size söylüyorum, bu şimdiye kadarki en büyük mahkeme savaşı olacak!
PC, PS4 vb. için piyasaya sürülen Raging Justice, küçük stüdyo MakinGames tarafından yaratılmış bir beat em up oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle