Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Crazy Justice Türkçe yama

21.08.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Crazy Justice. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: DECADE, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Crazy Justice (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: DECADE
Oyun açıklaması:
Crazy Justice, çevrimiçi battle royale modlarına sahip bir üçüncü şahıs perspektif nişancı oyunudur. Black Riddles Studiosun ilk oyunudur. MechanicsCrazy Justice, klasik bir üçüncü şahıs nişancı oyunudur.

İndirme sayısı:
10877
Yayın yılı:
2023





Crazy Justice oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Crazy Justice dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Crazy Justice klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Crazy Justice ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Crazy Justice oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Crazy Justice içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
WBnin Cartoon Networkte yayınlanan animasyon serisine dayanan Young Justice: Legacy, oyuncuların keşfetmek, savaşmak, deneyim toplamak ve seviye atlamak için 12 olası ekip üyesinden oluşturulan bir
Suç durdurma çılgınlığında Batman ve Robine katılın! Şeytani düşmanlar Penguin ve Two-Face güzel mücevherli yumurtaları çalmak ve Gotham Citynin bir dönüm noktasını yok etmek için şeytani bir plan mı
Size söylüyorum, bu şimdiye kadarki en büyük mahkeme savaşı olacak!
Ülke Adaleti Değilse Adalet Yoktur Kaçakçılık yapan Steve Earl, kuzeni Ellie May ve en iyi keçileri Dixie için yaşamak kolaydı - şimdiye kadar.
PC, PS4 vb. için piyasaya sürülen Raging Justice, küçük stüdyo MakinGames tarafından yaratılmış bir beat em up oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle